گردو و بادام چربی‌های بد رگها را پاک می‌کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84198
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    آجیل با داشتن آهن، ویتامین B، پروتئین گیاهی، انرژی بالا و چربی غیر اشباع جزو گروه مغزدانه‌ها محسوب می‌شود پس بهتراست در میان وعده ها از آن استفاده شود.
    آجیل منبع بسیار خوب ویتامین گروه B محسوب می‌شود، مقداری هم آهن دارد. از طرفی چون پروتئین بالا دارد، آن هم پروتئین گیاهی، پس بهتر است در میان وعده‌ها از آن استفاده شود.
    چربی‌هایی که در مغز دانه ها وجود دارند بسیار مفیدند چرا که جزو چربی‌های غیراشباع با چند باند مضاعف و حتی با یک باند مضاعف هستند.
    بعضی از ترکیبات آجیل مثل گردو و بادام با کاهش چربی‌های نامطلوب خون باعث تنظیم و تعادل فشار خون می‌شوند و در نهایت به سلامت قلب و عروق کمک می‌کنند.
    آجیل به علت داشتن انرژی بالا برای بچه‌ها مفید است . در مصرف آجیل باید چند نکته را رعایت کرد. اول اینکه آجیل را نباید نزدیک وعده‌های اصلی غذایی خورد چرا که جانشین غذای اصلی نمی‌شود و جلوی اشتهای فرد برای خوردن غذای اصلی را می‌گیرد.
    همچنین با وجود چربی‌های مفید در آجیل، نباید در مصرف آن افراط کرد چرا که باعث چاقی می‌شود.
    بهتر است افراد آجیل را بیشتر به صورت خام استفاده کنند تا بوداده و شور؛ چرا که نمک بالا به علت افزایش فشار خون می‌شود و به سلامت قلب و عروق صدمه وارد می کند.
    از طرفی نمک زیاد باعث کاهش جذب مجدد کلسیم در کلیه‌ها می‌شود و این روند باعث می‌شود که مقدار زیادی از کلسیم از راه ادرار دفع شود و این کاهش کلسیم نیز باعث پوکی و نرمی استخوان می‌شود.
    آجیل جزو میان وعده‌های مفید برای بچه‌هاست و جانشین خوبی برای چیپس و پفک است . اصولاً تعادل را در تغذیه رعایت کنند و در مصرف مواد غذایی افراط نداشته باشند، از مواد غذایی مختلف استفاده کنند و مواد تازه را بر مواد فرآوری شده ترجیح دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.