[align=justify]گردو سرشار از مواد مغذی و معدنی مانند امگا 3 است و به خاطر همین به بهبود عملکرد قلب، کاهش فشار خون و تنظیم تری گلیسیرید کمک میکند. اما حالا پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که مصرف گردو عملکرد مغز را هم بهبود میبخشد و تقویت میکند.
بنا به گفته پژوهشگران، مصرف تنها 13 گرم گردو در روز به تقویت حافظه افراد کمک میکند و تمرکز و فعالیتهای مهم ادراکی را در آنها بهبود میدهد.
بر اساس آزمایشی که بر روی شرکتکنندگان 20 تا 90 سال انجام شد، در سالهای 1988 تا 1994 و 1999 تا 2002 مشخص شد، افرادی که مقدار زیادی گردو در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، در هر 6 آزمون مرتبط با حافظه و ادراک امتیاز بالاتری به دست آورده بودند. [/align]