گردو علاوه بر اینکه یک میوه خوشمزه است مزایای فراوانی برای سلامتی دارد که یکی از مهمترین آنها وجود چربی امگا 3 در آن است.
مطالعات جدید نشان می دهد که گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است.
ماهی شناخته شده ترین منبع این گروه از چربیها ی مفید است اما گردو حاوی نوع امگا 3 با عنون اسید الالینولینگ (ALA)است. به گفته محققان و کارشناسان تغذیه مصرف بالای این اسید چرب فرد را در برابر حمله قلبی محافظت می کند . مطالعات نشان می دهد که دو گرم در روز اسید الفالیتونیک که در یک اونس گردو یافت می شود برای دستیابی به این مزایا کافی است.