-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ خرداد، ۱۳۹۳ در ۰۲:۵۰ #83513f.kashkalaniمشارکت کننده
غذاهایی که از مواد نادر تهیه می شوند دارای قیمت بالاتری نیز هستند. اکثر مردم این تفکر را دارند که با افزایش قیمت، طعم غذا نسبت به غذاهای با قیمت متوسط بهتر خواهد شد. عصر حاضر را عصر غذا می نامند. برنامه های مربوط به غذا و پخت وپز در تلویزیون در دهه گذشته طرفداران بیشتری در میان مردم پیداکرده اند و به همین دلیل نوع غذای مصرفی برای مردم اهمیت بیشتری نسبت به سال های گذشته پیدا کرده است. برخی از غذاهای گران قیمت جهان از موادی تهیه شده اند که می تواند در صورت عدم تهیه درست، کشنده باشد. گران ترین غذاهای خطرناک جهان عبارتند از: 1.الورز: 6000 دلار برای هرکیلوگرم الورز نوعی مارماهی می باشد که قیمت آن در بازار ماهی ژاپن برابر با 6000 دلار در هر کیلوگرم می باشد. این غذا اگر به شیوه درست تهیه شود بسیار خوشمزه و لذیذ است اما خون الورز سمی است و اگر به صورت کامل پخته نشود می تواند کشنده باشد. با وجود سم کشنده موجود در خون این ماهی، این غذای گران قیمت در برخی از مناطق جهان مصرف می شود و مردم قیمت گزافی برای خوردن آن پرداخت می کنند. 2.پنیر تهیه شده از شیرگوزن شمالی: 500 دلار برای هر پوند تهیه شیر گوزن شمالی بسیار سخت است و این شیر تنها در زمان های خاص در دسترس است. درحالی که مصرف کنندگان پنیر شیرگوزن شمالی آن را صاف، ابریشمی و نرم توصیف می کنند و خوردن آن بسیار لذت بخش می دانند، اما اگر این پنیر از شیر خام تهیه شود بسیار خطرناک خواهد بود. در حالی که حدود 500 دلار برای هر پوند این پنیر هزینه می شود اما می تواند به راحتی آلوده به نوعی عفونت بالقوه مرگبار باکتریایی به نام ای.کولی باشد. 3.ژامبون خوک اسپانیایی این نوع ژامبون اسپانیایی از گوشت خوک تهیه می شود که این خوک به خاطر سم سیاه خود شناخته شده است. این خوک از بذرها تغذیه می کند و گوشت آن دارای طعمی شیرین می باشد و به دلیل چربی بیشتر حالت نرم تری دارد. قیمت یک پوند از این ژامبون بیش از 500 دلار می باشد و روش های از بین بردن سم آن پیچیده است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.