اگر مایلید گراتن متفاوتی از اسفناج درست کنید در ادامه مطلب آموزش گراتن متفاوتی داریم که گام به گام توضیح داده شده است
مواد لازم :
اسفناج 500گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع
نمک
فلفل سیاه
سس بشامل:
ارد 2 لیوان
آرد 1.5 قاشق
روغن مایع 1 قاشق
کره 1قاشق
نمک و فلفل سیاه
رویه :
پنیر پیتزا
طرز تهیه :
پیاز را ریز می کنیم یک قابلمه با گودی متوسط خیلی کم روغن مایع ریخته و پیاز را می ریزیم گوشت چرخ شده را می ریزیم بسته به ذائقه نمک و فلفل می ریزیم در حرارت متوسط 10 دقیقه تفت می دهیم.اسفناجها را در آب زیاد شسته و سپس اسفناجها را در اندازه های متوسط خرد می کنیم در قابلمه مقداری روغن مایع ریخته و اسفناجها را می ریزیم تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت می دهیم . سپس روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و درحرارت متوسط به تفت دادن ادامه می دهیم
وقتی سس بشامل سرد شد در آخر تخم مرغ می ریزیم و خوب هم میزنیم
گراتن در فر:
مواد اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته رویش سس بشامل ریخته و خوب صاف می کنیم رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده و می پزیم تا رویش طلایی شود و گرم سرو می کنیم
hiDoctor.ir