کیک ماهی برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89871
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    نخودسبز اگر چه از نظر اندازه کوچک می‌باشد اما دارای ارزش تغذیه‌ای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخن‌ها می‌گردد.

    مواد لازم برای 6 نفر :
    ماهی بخارپز و خرد کرده : 400 گرم – 500 کیلوکالری
    فلفل چیلی تازه خردکرده : 1 تا 2 عدد – 4 کیلوکالری
    پیازچه حلقه حلقه‌کرده : 3 عدد – 7 کیلوکالری
    نخودفرنگی پخته : 140 گرم – 110 کیلوکالری
    هویج پوست کنده و رنده‌کرده : 30 گرم – 9 کیلوکالری
    جوانه گندم : 50 گرم – 150 کیلوکالری
    گردوی خردکرده : 1 قاشق سوپخوری – 100 کیلوکالری
    گشنیز تازه خردکرده : 1 قاشق سوپخوری – 4 کیلوکالری
    آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری – 100 کیلوکالری
    سفیده تخم‌مرغ : 2 عدد – 30 کیلوکالری
    روغن : کمی

    مواد لازم برای تهیه سس :
    ماست کم‌چرب : 150 میلی‌لیتر – 60 کیلوکالری
    دانه کنجد : 2 قاشق چایخوری – 50 کیلوکالری
    برش‌های لیمو : به مقدار لازم

    روش تهیه
    _ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

    _ سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

    _ تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.

    روش تهیه سس :
    ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.
    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.