مواد لازم :
آرد ذرت فاقد گلوتن : 7 قاشق غذا خوری
پودر شکر:7 قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 7 عدد
وانیل بدون گلوتن: 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر بدون گلوتن: 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع: 2/5 قاشق غذا خوری
عرضه و فروش انواع آردهای فاقد گلوتن ؛ ” گلوسیک “
طرز تهیه :
1 – زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم.
2 – سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
3 – وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
4 – زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.
5 – سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
6 – مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند.
7 – آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴ بار الک می کنیم.
8 – آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.
9 – سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.
10 – فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
11 – قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم.
12 – مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد.
13 – بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.
نکات مهم :
1 – همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند .
2 – هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .