کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89798
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    آرد ذرت فاقد گلوتن : 7 قاشق غذا خوری
    پودر شکر:7 قاشق غذا خوری
    تخم مرغ : 7 عدد
    وانیل بدون گلوتن: 1/2 قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر بدون گلوتن: 1 قاشق مرباخوری
    روغن مایع: 2/5 قاشق غذا خوری
    عرضه و فروش انواع آردهای فاقد گلوتن ؛ ” گلوسیک “

    طرز تهیه :
    1 – زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم.
    2 – سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
    3 – وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
    4 – زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.
    5 – سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
    6 – مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند.
    7 – آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴ بار الک می کنیم.
    8 – آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.
    9 – سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.
    10 – فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
    11 – قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم.
    12 – مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد.
    13 – بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.

    نکات مهم :
    1 – همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند .
    2 – هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.