کوکوی بادمجان کبابی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66741
    saemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    بادمجان کبابی 7 عدد
    تخم ‌مرغ 5 عدد
    پیاز متوسط یک عدد
    روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
    نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    پیاز را پوست کنده و خرد می کنیم.

    سپس بادمجان ‌های کبابی پوست کنده را به آن اضافه کرده و خوب له می ‌کنیم.
    سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌ مرغ ‌ها را تک تک در مخلوط می ‌شکنیم و هم می ‌زنیم تا مایه ی کوکو یک ‌دست شود.
    سپس در تابه روغن می ‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.
    بعد از این ‌که یک ‌طرف کوکو پخت، آن ‌را برمی‌ گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.
    این کوکو را می ‌توانیم در فر هم بپزیم، در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.