[align=justify]تغذیه کودکان باید اصولی باشد و مادران باید برای مصرف میوه کودکانشان اصولی را رعایت کنند.
دلایل بسیاری برای پوست کندن وجود دارد:
هضم غذای کودک را آسانتر میکند.
شاید کودکتان طعم پوست را دوست نداشته باشد.
از گیر کردن پوست در گلو و احتمال خفگی جلوگیری میکند.
از ورود آفت باقی مانده بر پوست جلوگیری میکند.
آیا کودک میتواند پوست را هضم کند؟
این بستگی به بدن کودکان دارد. در بعضی موارد مصرف پوست میتواند موجب ناراحتی معده یا در کودکان حساس منجر به آلرژی شود. اگرچه بعضی از کودکان میوه و سبزیجات را بدون هیچ مشکلی میخورند.
توصیه ما به شما این است که عکسالعمل کودکتان را به مصرف غذاهایی که هم با پوست میوه و هم بدون آن درست شدهاند، مشاهده کنید. اگر میخواهید برای بار اول غذایی را به کودکتان دهید، قبل از پختن آن را پوست بکنید.
زمانی که اطمینان حاصل کردید کودکتان با پوست میوهها مشکلی ندارد، میتوانید آن را با پوست بپزید.
اگر میخواهید غذاهای جامد را قبل از 6 ماهگی به کودکتان بدهید، بهتر است تمام میوه و سبزیجات را قبل از پختن پوست بکنید.
آیا پوست کندن میوه و سبزیجات ارزش غذایی آنها را از بین نمیبرد؟
تا حدودی، بله. ویتامین، مواد مغذی و فیبر در پوست میوه و سبزیجات متمرکز شدهاند.
بنابراین چه باید کرد؟
کارشناسان اعلام میکنند که میتوانید به جای پوست کندن، آنها را بشویید.
اگر تصمیم به این کار گرفتید، آنها را با آب گرم کاملا بشویید (آب گرم بهتر از آب سرد سموم را از بین میبرد.) مواد شوینده میوهها و سبزیجاتی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید اما از مصرف مدام صابون بپرهیزید زیرا برای کودکان مضر است.[/align]