لزومی ندارد کنسرو را در جای خیلی خنک مانند یخچال نگهداری کنید. مهم این است که محل نگهداری آن نوسان دمایی نداشته باشد زیرا این نوسان باعث میشود قوطی کنسرو به نقطه شبنم برسد و سطح قوطی را رطوبت بگیرد. این رطوبت باعث زنگزدگی، سوراخشدگی و فساد محتویات آن میشود. یخچال هم به این دلیل که در آن به صورت مداوم باز و بسته میشود کنسرو را به نقطه شبنم میرساند و جذب رطوبت در کنسرو میتواند باعث زنگزدگی و سوراخ شدن آن شود. معمولا بهترین دما برای نگهداری کنسرو بین 20 تا 25 درجه سانتیگراد است.