به جای چیپس و پفک، بیسکویتهای کنجدی به کودکان بدهید.کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصاً کلسیم به حساب میآید و افرادی که به مصرف شیر رغبت ندارند میتوانند از کنجد برای تامین کلسیم استفاده کنند.
دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسید لینولئیک و اسید اولئیک است.
مصرف کنجد نه تنها موجب افزایش کلسترول خون نمیشود، بلکه موجب کاهش کلسترول بد خون نیز میشود و مخلوط کردن کنجد با سایر غذاها موجب غنیتر شدن آنها میشود.