کمتر گوشت قرمز مصرف کنید

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77249
    e.amini
    مشارکت کننده

    در میان سرطان‌های مختلف، سرطان روده بیشتر تحت تاثیر رژیم غذایی است.

    مطالعات حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز فرآوری شده، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

    نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که جایگزین کردن گوشت ماهی و مرغ حداقل در یک وعده غذایی به جای گوشت قرمز می‌تواند تا حدود 40 درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های روده‌ای را کاهش دهد.

    نتایج این مطالعه در مجله «اپیدمولوژی» منتشر شده است.

    سلامت نیوز

    #100721
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد

    تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

    محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطان‌شناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت مي‌كند، منجر به بروز سرطان روده مي‌شود.

    دانشمندان انگليسي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود بر روي موش‌ها دريافتند: موش‌هايي كه در وعده غذايي‌شان مقدار زيادي آهن دريافت كرده‌اند دو تا سه برابر بيش از موش‌هاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.
    [/align]

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.