[align=justify]دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش ميدهد
تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطانزا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا ميبرد، مقدار آهن موجود در آن است.
محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطانشناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت ميكند، منجر به بروز سرطان روده ميشود.
دانشمندان انگليسي در بررسيهاي آزمايشگاهي خود بر روي موشها دريافتند: موشهايي كه در وعده غذاييشان مقدار زيادي آهن دريافت كردهاند دو تا سه برابر بيش از موشهاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.
[/align]