-
نویسندهنوشتهها
-
۱۵ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۳:۰۲ #70066
nikbakht
مشارکت کنندهیک بررسی در مرکز USDA Human Nutrition Research Center on Aging نشان داد که شیوع سندرم متابولیک در خانواده های کم در آمد بیشتر است و دانشمندان معتقدند که یک رژیم غذایی که محتوای ریز مغذی ها در آن کم است و به ویژه میزان ویتامین C و E در آن کافی نیست شانس ابتلا به سندرم متابولیک را افزایش می دهد.
محققین پس از بررسی ارتباط بین سندرم متابولیک و ریز مغذی هایی نظیر : فولات، روی ، ویتامین ث، ب12 و ویتامین ای به نتیجه مذکور رسیدند که پس از تطابق های لازم دیده شد کفایت دو ریز مغذی ویتامین ث و ویتامین ای در پیشگیری از سندرم متابولیک مهم است و همچنین بالا بودن غلظت ویتامین ای می تواند از ابتلا به سندرم متابولیم محافظت به عمل آورد. در ضمن مطالعه حاکی از آن بود که زنها بیشتر در معرض خطر هستند.
با افزایش کیفیت رژیم غذایی افراد به ویژه افراد سالمند می توان شانس ابتلا به سندرم متابولیک و عواقبی که در بر دارد را کاهش داد.
منابع غذایی غنی از ویتامین C عبارتند از:فلفل قرمز و سبز، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، بروکلی ، انواع میوه ها
منابع غذایی غنی از ویتامین E عبارتند از: غلات غنی شده، تخم آفتابگردان، کره بارام زمینی، سبزیجات روغنی و غیرهمنبع: Natural News
۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۲۷ #97280madjd
مدیرکلمطلب بسیار جالب و جدیدی بود.
سندرم متابولیک با کمبود روی ، فولات و ویتامین ب12 در ارتباط نیست؟۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۵:۱۰ #97297nikbakht
مشارکت کنندهممنون. داده های این مطالعه ارتباطی که به لحاظ آماری قابل قبول باشه بین روی، فولات، ب12 با سندرم متابولیک نشان ندادند ولی بین کاهش ویتامین سی و ای و افزایش شانس ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط معنی دار آماری وجود داشت.
البته شاید مطالعات کامل تری که در آینده انجام خواهند گرفت، نکات بیشتری را در مورد اهمیت بقیه ریز مغذی ها نیز آشکار کنند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







