مواد لازم :
سیر: دو حبه
مغز نان باگت: 2 /1 1 پیمانه
شیر: 2/1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
روغن برای سرخ كردن : مقداری
گوشت چرخ كرده: 500 گرم
جعفری ساطوری: 3قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه كاری: به میزان لازم
تخم مرغ: 1 عدد
پنیر گودا: 80 گرم
طرز تهیه :
مغز نان باگت را در شیر خیس كرده پیاز را با رنده درشت رنده می كنیم و در كمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می كنیم . گوشت چرخ كرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا كند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمك , فلفل , ادویه كاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .
از مایه مقداری برداشته وبه صورت كلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می كنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر كلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.