کلم دشمن سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79247
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    کلم منبع غنی از ویتامین A، منبع بسیار خوب فیبر، منگنز، ویتامین B6، تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. همچنین سبزیجات این خانواده انرژی کمی دارند (یک لیوان کلم پخته حدود 33 کالری دارد) و در عین حال غنی از مواد مغذی و مواد مغذي گياهي ویژه هستند، به همین جهت سبزیجات این گروه ارزش تغذیه‌ای فوق‌العاده‌ای دارند.

    پس به طور خلاصه می‌توان گفت سبزیجات خانواده کلم به علت دارا بودن اندول، گلوکوزاینولات‌ها، سولفورافان‌ها، بتاکاروتن و ویتامین C، در رده سبزی‌های ضد سرطان طبقه‌بندی می‌شوند. چنانچه انجمن سرطان امریکا، پس از تحقیقات گسترده، براکلی را به عنوان یکی از مهم‌ترین سبزی‌های ضد سرطان معرفی می‌کند.
    خانم‌های آینده‌نگر که به حفظ سلامتی خود علاقه‌مند می‌باشند، باید مواد غذایی ضد استروژن را در تمام سال در جیره غذایی خود بگنجانند و موادی که برعکس آنها، به طور مستقیم یا غیر‌مستقیم در تشکیل سلول‌های سرطانی در بافت سینه و سرعت بخشیدن به روند آن تاثیر‌گذار می‌باشند را به طور قطعی از لیست غذاهای مصرفی خود حذف کنند و یا مقدار مصرف آن را به شدت کاهش دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.