-
نویسندهنوشتهها
-
۳۰ فروردین، ۱۳۹۳ در ۰۵:۳۶ #82522
Shafiei
مشارکت کنندهکلم بروکلی نقش بسیار مهمی در از بین بردن عفونت، کمک به بینایی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. کلم بروکلی در گروه سبزیجات قرار گرفته و مانند سایر سبزیجات به مصرف آن تاکید بسیار فراوان میشود. این نوع سبزی با توجه به ترکیبات ارزشمند آن فواید بیشماری برای سلامت انسان دارد.
هر 100 گرم از این نوع کلم، حاوی 43 کیلو کالری انرژی بوده که حاوی فیبر خوراکی نسبتا خوب و بالایی در حد 4 گرم است و به همین دلیل نقش بسیار مناسب و خوبی جهت پیشگیری از بروز سرطانهای دستگاه گوارش، کاهش جذب قند در افراد دیابتی، کاهش کلسترول و چربیهای اضافه خون در بیماران قلبی و عروقی دارد.
آهن موجود در کلم بروکلی نسبت به سایر سبزیجات قابل توجه بوده به طوری که در 100 گرم کلم بروکلی حدود یک و نیم میلیگرم آهن وجود دارد که میتواند نقش خوبی در تامین افراد کم خون داشته باشد.
کلم بروکلی پتاسیم نسبتا بالایی به میزان 389 میلیگرم دارد و از آنجایی که پتاسیم برای بیماران قلبی و عروقی مناسب است، مصرف این نوع کلم برای این بیماران مفید است.
همچنین ویتامینهای بسیار ارزشمندی در کلم بروکلی یافت میشود که عبارتند از ویتامین A و پیش سازهای آن که نسبت به سایر سبزیجات مقادیر بالاتری در کلم بروکلی دیده میشود که نقش بسیار مهمی در از بین بردن عفونت، کمک به بینایی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
حدود 300 میکروگرم ویتامین K در کلم بروکلی وجود دارد که میتواند نقش مناسبی در پیشگیری از خونریزیها داشته باشد. همچنین ویتامین C آن نیز در بین سبزیجات حاوی مقادیر خوبی یعنی 85 میلی گرم است.
همچنین 60 میلی گرم اسید فولیک در کلم بروکلی وجود دارد. وجود ویتامینهای C و پیشسازهای ویتامین A بهترین آنتیاکسیدانهای طبیعی بوده که میتواند نقش موثری در پیشگیری از بروز انواع سرطانها داشته باشد.
همچنین مادهای به نام سولفورافان در کلم بروکلی به وفور یافت میشود که از تکثیر و پیشرفت سلولهای سرطانی جلوگیری میکند و به دلیل وجود این ماده، ترکیبات این سبزی را یکی از مواد غذایی بسیار موثر به عنوان ضد سرطان میشناسند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.