پختن زیاد کلم بروکلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین میبرد اما در عوض پختن پودر این کلم به همراه جوانههای آن خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر میکند.
برای بهره مندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضد سرطانی و ضد التهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.
بر همین اساس بخار پز کردن بروکلی به مدت دو تا چهار دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریز مغذیهای این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز میشود.