کلسترول خوب
HDL(کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا) به عنوان کلسترول خوب شناخته می شود چراکه در پاک سازی عروق از لخته های جریان خون ( چیزی که ناشی از خوردن مواد غذایی سرخ شده ، گوشت قرمز و … می باشد) کمک کننده است.
چنانچه سطوح LDL بسیار بالا باشد یا بدن مقایر کافی امگا 3 نداشته باشد، در چنین شرایطی کلسترول خوب HDL نمی تواند کمک کننده باشد.
کلسترول بد
LDL (کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم) به عنوان کلسترول بد شناخته می شود چراکه منتهی به انسداد عروق و بیماری های قلبی می گردد. درحقیقت LDL به خودی خود بد نیست و برای بدن مورد نیاز است. مشکل اینجاست که ما مقادیر بسیار بالایی از آن را از طریق مواد غذایی که می خوریم وارد بدنمان می کنیم و به اندازه کافی مواد غذایی مفید برای حفظ تعادل آن دریافت نمی کنیم.
راه حل ساده ای همچون مصرف روزانه دانه کتان می تواند به بدن در دریافت مواد مغذی ضروری مورد نیازش کمک کند.
منبع:webMD