-
نویسندهنوشتهها
-
۵ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۵ #79883neda.mousaviمشارکت کننده
کفیر نوعی نوشیدنی است که از مجموعهای از باکتریهای زنده و مفید برای بدن تشکیل شده به طوری که دانشمندان راز سودمندی کفیر را برای سیستم ایمنی و گوارش، وجود این باکتریها میدانند. مخمرهای موجود در آن قادر به ساخت اسیدفولیک است. کمبود اسیدفولیک در خانمها به ویژه خانمهای باردار شایع است. این محصول معجزه آسا در پیشگیری و درمان بیماریها بسیار مفید است.اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتیبیوتیک، افزایش حرکات روده و درمان یبوست، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان آلرژیها، درمان اسهال و ضد عفونی کردن محیط روده از مهمترین خواص این نوشیدنی است.
در درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمیتوانند شیر بخورند می توان ازکفیر استفاده کرد. درمان بیماریهای گوارشی، درمان فشار خون و درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر اکتیویتی از دیگر خواص این ماده غذایی است.کفیر سرشار از ویتامینهای گروه ب مانند نیاسین، پیردوکسین و اسیدفولیک، غنی از کلسیم، فیبر و پروتئین است، یک نوشیدنی مۆثر در زیبایی پوست، مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا، ممانعت از نفخ رودهای، ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک و هضم راحتتر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن است.از آنجا که کفیر از فرآوردههای شیری میباشد، بنابراین ارزش تغذیهای شیر را داراست و به دلیل وجود باکتری و مخمر لاکتیک خواص درمانی زیادی را شامل میشود. نکته مهم زمان مصرف کفیر است که باید باکتریهای آن به اندازه کافی زنده و فعال باشند. در تولید محصول، به مصرف کنندگان تأکید میشود که آن را در یخچال نگهداری کنند چون در صورت نگهداری در خارج از یخچال باکتریها فرصت تکثیر پیدا میکنند.
کفیر یک محصولی است که در راستای سالم سازی باعث طول عمر، بهبود سیستم گوارشی و مانع تکثیر باکتریهای ترشح کننده سموم که پوست و مو را خراب میکنند، میشود بنابراین افرادی که کفیر مصرف میکنند پوست و موی سالمتری دارند. کفیر همچنین از پوکی استخوان نیز جلوگیری میکند، کفیر در تنظیم فشار خون نیز نقش عمدهای دارد. تاکنون نیز اطلاعاتی مبنی بر تأثیرات منفی کفیر بر سلامتی گزارش نشده است.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.