کفیر را به نیت سلامتی بنوشید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82570
    z.yari
    مشارکت کننده

    كفير نوعی نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه‌هاي قفقاز در اتحاد جماهير شوروي سابق مي‌باشد. اولين توليدكنندگان آن چوپانان قفقازي بودند توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه‌هاي كفير تهيه كنند. كفير برگرفته از كلمه كف (Kef) در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي‌باشد.
    اين نوشيدني سرشار از ويتامين و مواد معدني، از جمله ويتامين هاي ب، ب1، ب12، کا و همچنين داراي منيزيم، کلسيم و فسفر است. اين خواص حاصل از اسيد لاکتيک، دي اکسيدکربن، اتيل الکل و ترکيبات آروماتيک موجود در دانه هاي کفير در خلال تخمير هستند.
    اين نوشيدني تخميري، مجموعه‌اي از باكتريهاي زنده و مفيد براي بدن انسان تشكيل شده‌است به‌طوري كه دانشمندان راز سودمندي كفير را براي سيستم ايمني و گوارش وجود اين باكتريها مي‌دانند. به اين باكتري‌ها (پروبيوتيك) اطلاق مي‌شود.
    همچنين مخمرهاي موجود در آن قادر به ساخت اسيدفوليك بوده كه كوآنزيم يك سري واكنشهاي حياتي جهت رشد سلولهاست. كمبود اسيدفوليك در خانم‌ها به‌ويژه خانم‌هاي باردار شايع است. اين فرآورده يك ماده غذايي كاملاً طبيعي بوده كه براي سلامتي مفيد مي‌باشد.
    از جمله خواص کفیر می توان به این موارد اشاره نمود:
    كمك به بهبود بيماري‌هاي گوارشي
    موثر در پيشگيري از اسهال و ضدعفوني كننده محيط روده
    كمك به تنظيم فشار خون
    موثر در زيبايي پوست به‌خاطر وجود ويتامين‌هاي گروه B
    مناسب براي افرادي كه نمي‌توانند شير بخورند
    موثر در افزايش حركات روده و رفع يبوست و كاهش نفخ
    حاوي ويتامين‌هاي گروه B مانند نياسين، پيرودوكسين، اسيدفوليك و كلسيم
    مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري‌زا
    تعديل وضعيت سيستم گوارشي در زمان مصرف داروهاي آنتي‌بيوتيك
    ___________________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.