کره یا مارگارین؟در رابطه با چربی های خون کدام سالم تر است ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67946
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    محققان به این نتیجه رسیده اند که کره حیوانی نسبت به مارگارین یا کره گیاهی کم ضررتر است، زیرا بدن ما احتیاج به مقدار کمی چربی اشباع دارد (برای لطافت پوست و مو و …)، اما چربی های ترانس از رژیم غذایی باید حذف شوند.باید این نکته را به یاد داشته باشیم که چربی های اشباع فقط در کره وجود ندارد، بلکه بسیاری از غذاها دارای این نوع چربی هستند. ۳ گرم گوشت استیک حاوی ۲۰ گرم چربی اشباع است و یک سینه مرغ با پوست که پخته شده باشد، در حدود ۹ گرم چربی اشباع دارد.

    یک پاکت متوسط سیب زمینی سرخ شده ۸ گرم چربی ترانس دارد. به طور کلی بسیاری از غذاهای فن آوری شده و آماده دارای مقداری چربی ترانس هستند.

    پس بهتر است از نوع چربی های موجود در غذا مطلع باشیم و رژیم غذایی را درست انتخاب کنیم :) :)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.