-
نویسندهنوشتهها
-
۲۹ آبان، ۱۳۸۹ در ۰۴:۲۷ #69301nikbakhtمشارکت کننده
سال ها شنیده ایم که خوردن «کره» مضر است، چون حاوی مقادیر زیادی چربی و کالری است. متخصصان تغذیه توصیه کرده اند که «مارگارین» جایگزین مناسب تری برای کره است. ولی در بررسی اخیری که از سوی متخصصان دانشگاه هاروارد انجام شده عکس این توصیه ثابت شده است. به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز متخصصان دانشگاه هاروارد در این باره اظهار کردند: مارگارین حاوی چربی های اشباع شده می باشد. این چربی ها وقتی هیدروژن حرارت می بیند جهت سفت تر شدن روغن های گیاهی تولید می شوند و محصول نهایی آن حاوی اسیدهای چربی ترانس است که سبب افزایش التهاب در بدن می شود.
هم کره و هم مارگارین حاوی مقادیر یکسانی کالری هستند، اما در عوض کره دارای چربی های طبیعی است که برای تقویت استخوان ها ضروری هستند و مزایای تغذیه ای فراوانی دارد. در حالی که مصرف زیاد مارگارین می تواند بیماری هایی مثل آرتریت و کولیت را تشدید کند. اغلب گفته می شود که مارگارین حاوی چربی های چند زنجیره ای اشباع نشده شامل امگا 3 و امگا 6 است که اسیدهای چرب ضروری هستند، اما بدن نمی تواند آن ها را تولید کند. ولی از سوی دیگر برای تولید مارگارین دمای بالایی نیاز است که ویتامین e و سایر ریزمغذی های باقی مانده در روغن را تخریب می کند. به علاوه مواد سفت کننده ای که در تولید مارگارین استفاده می شوند، شامل نیکل و کادمیوم هستند که نیکل یک فلز سمی است و در صورت مصرف زیاد به ریه ها و کلیه ها آسیب می رساند. کادمیوم هم جزو سمی ترین عناصر سنگین بوده و در صورت مصرف زیاد با بیماری های جدی مثل تصلب شرائین و فشار خون بالا ارتباط دارد.
این مطالعه که در دانشگاه هاروارد انجام شده همچنین نشان داد: رژیم غذایی حاوی چربی ترانس زیاد خطر حمله قلبی را دو برابر افزایش می دهد و از طول عمر می کاهد،لذا مارگارین هایی که از طریق اشباع شدن و هیدروژنه شدن ایجاد می شوند بسیار خطرناک اند.منبع :شبکه خبری صنایع غذایی ایران
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.