کره بادام زمینی سرشار از املاح و آنتی اکسیدانهای مفید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84191
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    کره بادام زمینی ترکیبی فوق العاده از فیبر و پروتئین است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
    این خوردنی می‌تواند مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه دارد و در نتیجه باعث می‌شود که به طور کلی کمتر هله هوله بخورید.
    کره بادام زمینی هم چنین حاوی ریز مغذی‌های مفید و سالم از جمله آنتی اکسیدان قدرتمند ویتامین E، منیزیم، پتاسیم و ویتامین B6 است. پتاسیم برای عضلات بسیار مفید است و ویتامین B6 نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
    مطالعات هم چنین نشان داده است مصرف متعادل بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری قلبی،‌ دیابت و سایر انواع بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد.
    کره بادام زمینی اگر به روش طبیعی تهیه شود، حاوی چربی تک زنجیره‌ای اشباع نشده است که به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.
    بادام زمینی هم چنین حاوی غلظت‌های مختلفی از آنتی اکسیدانهای پلی – فنولیک است که خطر ابتلا به سرطان معده را معده کاهش می‌دهند.
    این ماده خوراکی هم چنین منبع غنی از آنتی اکسیدانی موسوم به رسوراترول است که از بدن در برابر امراضی چون سرطان، بیماری قلبی، آلزایمر و حتی عفونت‌های قارچی و ویروسی حفاظت می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.