کرفس، خنثي کننده اسيديته خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82428
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    کرفس، گياهي است که تمامي قسمت هاي آن بسيار خوشبو است و خواص متعددي دارد.
    اين گياه بومي قاره آسياست و حدود ۳ هزار سال است که در مناطق مديترانه اي کشت مي شود.
    * اين گياه به ويژه برگ هاي آن سرشار از ويتامين A است. ساقه آن منبع عالي ويتامين هاي B6,B2,B1 و C است همچنين حاوي اسيد فوليک، پتاسيم، منيزيم، کلسيم، فسفر، آهن، اسيدآمينه و سديم است.
    * برطرف کننده ناراحتي آرتريت است. روغن فرار موجود در دانه هاي آن، ضايعات را از کليه دفع مي کند.
    * کاهش دهنده فشار خون است، به ويژه اگر با آب گياهان ديگر مصرف شود.
    * اسيديته خون را خنثي و از رشد سلول هاي سرطاني پيش گيري مي کند. به عنوان آنتي اکسيدان عمل و با سرطان مقابله مي کند همچنين خطر سرطاني شدن پوليپ ها را کاهش مي دهد و يبوست را کاهش مي دهد.
    * در هواي گرم و خشک، بدن را خنک مي کند. مدر است و با دفع ادرار، مايع اضافه را از بدن خارج مي کند.
    * آب آن سم زداي قوي محسوب مي شود و در کاهش وزن نيز موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.