کرفس، گياهي است که تمامي قسمت هاي آن بسيار خوشبو است و خواص متعددي دارد.
اين گياه بومي قاره آسياست و حدود ۳ هزار سال است که در مناطق مديترانه اي کشت مي شود.
* اين گياه به ويژه برگ هاي آن سرشار از ويتامين A است. ساقه آن منبع عالي ويتامين هاي B6,B2,B1 و C است همچنين حاوي اسيد فوليک، پتاسيم، منيزيم، کلسيم، فسفر، آهن، اسيدآمينه و سديم است.
* برطرف کننده ناراحتي آرتريت است. روغن فرار موجود در دانه هاي آن، ضايعات را از کليه دفع مي کند.
* کاهش دهنده فشار خون است، به ويژه اگر با آب گياهان ديگر مصرف شود.
* اسيديته خون را خنثي و از رشد سلول هاي سرطاني پيش گيري مي کند. به عنوان آنتي اکسيدان عمل و با سرطان مقابله مي کند همچنين خطر سرطاني شدن پوليپ ها را کاهش مي دهد و يبوست را کاهش مي دهد.
* در هواي گرم و خشک، بدن را خنک مي کند. مدر است و با دفع ادرار، مايع اضافه را از بدن خارج مي کند.
* آب آن سم زداي قوي محسوب مي شود و در کاهش وزن نيز موثر است.