کارشناسان تغذیه در آمریکا در یک آزمایش جدید خاطرنشان کردند که کدو هر چند حاوی کربوهیدرات است اما خاصیت آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و ضددیابتی دارد.
فیل لمپرت کارشناس صنایع غذایی در بیانیهای در این باره متذکر شد: کدو گیاهی خوراکی است که انواع تابستانی و زمستانی دارد. حجم بیشتر کربوهیدراتها در کدوی زمستانی از انواع پلی ساکاریدها تشکیل شده است. در آزمایش روی حیوانات معلوم شد این پلی ساکاریدها شامل پکتینها که عمدتا در کدوی زمستانی یافت میشوند، خاصیت ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی دارند و حتی میتوانند انسولین خون را تنظیم کنند. پکتینها در واقع حاوی نسخه خاصی از اسید دی – گالاکتورونیک موسوم به هومو گالاکتورونان هستند که بیشتر خواص فوق را دارند.
کدو همچنین منبع غنی از ویتامین C، پتاسیم، فیبر خوراکی، منگنز، فولات، اسیدهای چرب امگا – 3، ویتامینهای گروه ب و مس است
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی