کدام ماهي‌ها امگا۳ بيشتري دارند؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76749
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    گوشت ماهي يکي از مفيدترين و مغذي‌ترين گوشت‌هاست. اين منبع خوب پروتئين، داراي اسيدهاي چرب امگا3 است که خواص فراوان اين نوع چربي مانند پيشگيري يا درمان افسردگي يا تقويت عملكرد مغز و پيشگيري از ابتلا به آلزايمر زودرس بارها و بارها مطرح شده است…

    بهتر است بدانيد امگا3 يکي از دوستداران قلب و افزايش دهنده چربي خوب خون يا همان HDL هم محسوب مي‌شود. ماهي‌ها حاوي مواد مغذي ديگري هم هستند که خواص فراواني براي بدن دارند. در مطالعه اي متخصصان اقدام به دادن امگا3 به گروهي از افراد کرده‌اند و متوجه شده‌اند که تمام خواصي که گوشت ماهي به بدن افراد مي‌رساند، فقط با اثر مصرف امگا3 به بدن نمي‌رسد يعني ماهي مواد ديگري دارد که خاصيت و نوع تاثيرگذاري آنها در بدن چندان مشخص نيست. بد نيست بدانيد که تقريبا تمام ماهي‌ها حاوي امگا3 هستند؛ حتي همين ماهي‌هاي قزل‌آلاي پرورشي که بيشتر ما مصرف مي‌کنيم هم امگا3 دارند اما ميزان امگا3 در ماهي‌هاي آزاد، خال‌مخالي و قباد بيشتر است. نوع پروتئين و چربي ماهي بسيار عالي و مرغوب است. ماهي، يکي از خوراکي‌هاي آرامش‌بخش نيز محسوب مي‌شود و وجود اسيدهاي چرب امگا3 در آن استرس را كاهش مي‌دهد. به‌علاوه، ماهي مقداري يد و کلسيم هم به بدن مي‌رساند. به اين ترتيب كه ماهي‌هايي که کمي ريزتر هستند يا تيغ‌هاي ريز و نازکي دارند، استخوان‌هايشان در فرآيند پخت کمي تحليل مي‌رود و با خوردن آنها مقداري کلسيم هم به بدن مي‌رسد. به دليل همين کيفيت بالاي پروتئين و چربي کم ماهي است که مصرف مداوم آن به تمام خانواده‌ها توصيه مي‌شود.
    سلامت

    #100182
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ای کاش جیوه موجود در آب دریاها که وارد بدن ماهی ها می شود و مسمومیت آب دریاها نبود..دیگه ماهی بدون شک می شد بهترین منبع پروتئین و بی ضررترین آنها

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.