-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۳ #78051zahra jamshidiمشارکت کننده
بيماريهاي اسهالي و در كل، بيماريهاي عفوني دستگاه گوارش باعث ايجاد اختلال در جذب چربيهاي بدن ميشوند. به همين دليل بهتر است هنگام اسهال غذاهاي کمچرب که راحتتر هم هضم ميشوند، بخوريد. خوردن کته با ماست و شويد باعث تشديد اسهال نميشود اما کمک چنداني هم به رفع آن نميکند. البته اگر ميخواهيد هنگام ابتلا به اسهال، غذايي مانند کته و ماست بخوريد، داخل کته روغن نريزيد يا از ماستهاي کمچرب استفاده کنيد. اگر بتوانيد ماست بدون چربي هم بخوريد که خيلي خوب است. به طور کلي، ميکروبهاي مفيدي که در ماست وجود دارند، ميتوانند روند بهبود بيماري اسهال را تسريع و تسهيل کنند در حالي که خوردن ماستهاي پرچرب در زمان ابتلا به اسهال، باعث طولانيتر شدن مدت زمان بيماري ميشود.
بايد توجه داشت که براي بهبود اسهال، مصرف داروهاي قابض يا غذاهايي که اثر قابض دارند، توصيه نميشود چون اگر اسهال عفوني باشد، اثر قابض اين مواد باعث رفع اسهال و افزايش خطر تشديد علايم عفوني در بيمار ميشود. به همين دليل وقتي فردي با مشکل اسهال مراجعه ميکند، به دنبال پيشنهاد راهي هستيم که علايم و بيماري را بدتر و تشديد نکند. به همين دليل به چنين بيماراني مصرف داروها يا غذاهايي که خيلي سريع اسهال را بند بياورند، پيشنهاد نميکنيم. اين نكته ميتواند زنگ خطري باشد براي افرادي که هنگام ابتلا به اسهال به صورت خودسرانه اقدام به مصرف داروهاي قابض ميکنند و نميدانند با اين کار، خطر ماندگاري عفونت در بدن يا تشديد علايم عفوني را در بدنشان افزايش ميدهند.
در نهايت بايد به اين نکته هم اشاره کنم که ابتلا به اسهال با دفع حجم زيادي از آب و الکتروليتهاي بدن همراه است پس در صورت ابتلا به اين بيماري مصرف آب، آبميوه و مايعات فراوان را فراموش نکنيد تا بدنتان دچار کمآبي نشود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.