لیگنان برای خاصیت بهبود دهندگی و ویژگی ضد التهابی شان مورد مطالعه قرار گرفته اند. چنانچه سیستم گوارشی تحریک شده، یا دچار مشکل گردد، لیگنان های می توانند در فرایندهای بهبودی و نیز حفظ یک سیستم گوارشی سالم کمک کننده واقع شوند.
مطالعه ای انجام شده در زمینه خواص مفید لیگنان ها نشان داده است که لیگنان های دانه کتان خوراکی منجر به کاهش کلسترول پلاسما می شوند. از آنجائیکه سطوح بالای کلسترول پلاسما با ریسک افزایش یافته بیماری شریان های عروقی و آترواسکلروزیس (ضخیم شدن دیواره عروق)مرتبط است، لذا مسئله مطرح شده حائز اهمیت است .
منبع:webMD