کاهش کلسترول بد خون با مصرف سیب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83280
    Shafiei
    مشارکت کننده

    سه نوع آنتی‌اکسیدان فلاوونوئید، پلی فنول و اسید اسکوربیک در سیب علت سلامتی و بی‌نیازی به مراجعه به پزشک می باشد.این سه ماده در واقع مواد آنتی‌اکسیدانی هستند که از پیر شدن سلول‌ها و بروز سرطان جلوگیری می‌کنند.سیب همچنین حاوی نوعی فیبر غذایی موسوم به پکتین است که مواد سمی را از بدن خارج می‌کند و میزان کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد. سیب همچنین حاوی ویتامین‌ها و املاح معدنی نظیر کلسیم است و وجود اسید مالیک و تارتاریک در آن به سوءهاضمه کمک کرده و تقویت و پاک‌سازی کبد را در پی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.