ند تن از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تاثیر مصرف روزانه ۵۰ گرم بادام زمینی را در یک مدت زمان ۴ هفته ای بر ۳۷ بیمار دچار افزایش کلسترول خون بررسی کردند.
بر پایه یافته های این تحقیق ، مصرف بادام زمینی به میزان ۱۵ درصد کل انرژی مورد نیاز روزانه ، میزان کلسترول تام ، کلسترول زیانبار یا ال.دی.ال و تری گلیسرید خون را کاهش می دهد.
پیش از این نیز بررسی ها تاثیر مفید آجیل از جمله بادام زمینی را در کاهش چربی های زیانبار خون و پیشگیری از بیماری های قلبی نشان داده بود.