بر اساس یک گزارش که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیای
آمریکا منتشر شد، این موضوع مشخص شد که کاهش پروتئین در رژیم غذایی
افراد، میتواند در کنترل و کاهش وزن نقش مهمی ایفا کند.
«راندال جانسون» یکی از
محققان علوم پزشکی و بیولوژیکی دانشکده پزشکی
دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا، یادآور شد: بر اساس تحقیقاتی که بر روی موشهای آزمایشگاهی صورت
گرفت، این موضوع مشخص شد که اگر رژیم غذایی پرچرب
باشد، اما پروتئین در این رژیم غذایی کم باشد، موش دچار کاهش وزن میشود؛ به طوری که میتوان کاهش
و یا افزایش پروتئین در رژیم غذایی را عامل مهم
در کنترل وزن دانست.
وی خاطرنشان کرد: این
تحقیق میتواند به ما کمک کند که داروهایی را که مناسب کاهش وزن هستند، تولید کنیم؛ چرا که هم
اکنون اکثر داروهای کاهش یا کنترل وزن دارای
مقادیری از پروتئین هستند.
به گزارش خبرگزاری
رویترز، این پروتئین که به FIH نام دارد، در موشهایی که
در رژیم غذایی آنها بیش از حد چربی
اشباع شده بود هم اثر معکوس داشت؛ چرا که کاهش این
پروتئین با رژیم غذایی پرچرب باعث افزایش وزن میشود که این موضوع خود عاملی به اشباع چربیهای
بدن و تبدیل آن به قند خون یا دیابت میشود
کلینیک رژیم درمانی نوین -دکترفرشچی