مصرف کمتر نمک روزانه در نوجوانی می تواند سبب کاهش فشار خون و کاهش ابتلا به بیماری ها ی قلبی و بروز سکته در بزرگسالی شود.
بررسی ها نشان می دهند که مصرف نمک د رنوجوانان نسبت به سایر گروه های سنی بالاتر است. ( 9 گرم در روز یا 3800 میلی گرم سدیم).
سازمان سلامت قلب آمریکا مصرف بیشتر از 1500 میلیگرم سدیم را توصیه نمی کند.
کاهش نمک مصرفی به معنی افزایش احتمال داشتن زندگی ای سالم بدون ابتلا به فشار خون بالاست. 1 گرم کاهش روزانه نمک می تواند فشار سیستولیک را به میزان 8/0 میلیمتر جیوه کاهش دهد.
حدود 80% نمک مصرفی روزانه در نتیجه مصرف غذاهای فراوری شده و آماده است. نان و سریال ها هم حاوی نمکند. و پیتزا هم مقصر اصلی در این زمینه است.
بنابراین به نوجوانان توصیه می شود که اگر می خواهند در بزرگسالی سالم زندگی کنند از همین حالا ذائقه خود را با مقدار کمتر نمک عادت دهند.
Science Daily Nov 15-010
مترجم : ندا فاضل