[align=justify]آنژیوتانسین ۲ پروتئینی است که به انقباض عروق خونی بدن کمک میکند تا در صورت لزوم، فشارخون افزایش یابد؛ اما آلیسین که ترکیب موجود در سیر است با ایجاد ممانعت از فعالیت آنژیوتانسین ۲ باعث کاهش فشارخون میشود. از طرفی ترکیبات پلیسولفیدی موجود در سیر در بدن به گازهایی به نام هیدروژن سولفید تبدیل میشوند که توسط گلبولهای قرمز بدن حمل میشوند. این گازها توسط گردش خون در گلبولهای قرمز در سراسر بدن به گردش درآمده و باعث بهبود کنترل فشارخون خواهند شد. تأثیرات ضدلخته سیر نیز بر هیچکس پوشیده نیست؛ اما لازم است بدانید که اگر در مصرف سیر نیز افراط شود، مانند سایر ترکیباتی که مانع ایجاد لخته در عروق میشوند، منجر به خونریزی خواهد شد. به همین خاطر بعد از اعمال جراحی لازم است در مصرف آن دقت شود.[/align]