کاهش سکته مغزی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72528
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    زن‌هایی که میزان زیادی پرتقال و گریپ‌فروت و همچنین آب این میوه‌ها را مصرف کرده‌اند به میزان 19 درصد کمتر در معرض سکته‌ی مغزی قرار می‌گیرند.بررسی‌ها نشان داده است مصرف زیاد میوه و سبزیجات و به ویژه ویتامین C با کاهش خطر سکته‌ی مغزی، رابطه‌ دارد.محققان معتقدند فلاوونوئیدها می‌توانند با بهبود عملکرد رگ‌های خونی و یا با اثرات ضدالتهابی خود یک عامل محافظتی برای بدن ایجاد کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.