کاهش خطرسکته مغزی با رژیم غذایی حاوی فیبربالا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76270
    s.farzi
    مشارکت کننده

    محققان دریافتند مصرف روزانه 7 گرم فیبر، خطرسکته مغزی را 7درصد کاهش می دهد.

    محققان توصیه می‌کنند رژیم غذایی غنی از فیبر بالا شامل گندم ، میوه، سبزیجات وآجیل، خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
    دانشمندان اظهار کردند رژیم غذایی با فیبر بالا خطر سکته مغزی که یکی از علل عمده مرگ ومیر در جهان است را کاهش دهد.
    این مقدار فیبر شامل یک کاسه گندم به علاوه میوه وسبزیجات می باشد.

    این تحقیق در دانشگاه لیدز انگلستان انجام شده است و بر روی فیبر رژیمی صورت گرفته و تفاوتی بین فیبر محلول و نامحلول وجود نداشته است.
    جذب بیشتر غذاهای غنی از فیبر از جمله گندم، میوه، سبزیجات ودانه‌ها برای هر فردی حائز اهمیت است بخصوص برای افرادی که عوامل خطر سکته مغزی مانند اضافه وزن، سیگار کشیدن وفشار خون بالا دارند.
    دو نوع سکته مغزی وجود دارد که یک نوع از آن زمانی رخ می دهد که رگ‌های خونی مسدود می شوند وخون به مغز نمی رسد و در نوع دیگر رگ خونی پاره می شود و هردو موجب ازبین رفتن سلول‌های عصبی می‌شوند که مرگ و یا ناتوانی را درپی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.