کاهش تاثیر منفی غذاها ی چرب توسط چاشنی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81817
    v.fazel
    مشارکت کننده

    نتایج یک آزمایش جدید تایید کرد چاشنی ها و ادویه هایی مثل زردچوبه و دارچین می توانند اثرات نامطلوب ناشی از خوردن غذاهای چرب را در بدن کاهش دهند.

    متخصصان تغذیه دریافته اند وعده های غذایی غنی از این ادویه ها فعالیت آنتی اکسیدانی را در بدن تا 13 درصد افزایش داده و واکنش انسولینی را تا حدود 20 درصد کاهش می دهد. به طور طبیعی وقتی شما یک غذای پرچرب می خورید خونتان مملو از تری گلیسیرید می شود. تری گلیسیرید نوعی چربی خون است. اگر این اتفاق مکرر و به دفعات رخ دهد یا اگر سطح تری گلیسیرید در خون بیش از حد افزایش پیدا کند احتمال بروز بیماریهای قلبی افزایش پیدا می کند.

    افزودن چاشنی ها و ادویه ها به وعده غذایی پرچرب موجب کاهش 30 درصدی واکنش تری گلیسیرید می شود.
    آنتی اکسیدانهایی مثل ادویه ها در کاهش فشار اکسیدیته نقش مهمی دارند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش می دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.