کاهش بیماری روحی در زنان با کمک لبنیات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75803
    s.farzi
    مشارکت کننده

    براساس تحقيقات اخير مصرف لبنيات و مواد غذایی حاوی كلسيم ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهد.
    بنابراين گزارش، محققان مصرف مواد غذايي لبني به همراه ويتامين D را براي زنان لازم دانسته و گنجاندن آنها را در رژيم غذايي روزانه تاكيد مي‌كنند.
    اين محققان با بررسي بر روي 100 زن دريافتند زنانيكه در رژيم غذايي خود از مواد لبني استفاده مي‌كنند نسبت به ديگر زنان كمتر به بيماري هاي جسمي و روحي مبتلا مي‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.