براساس تحقیقات اخیر مصرف لبنیات و مواد کلسیم دار ابتلا به بیماری های جسمی و روحی در زنان را کاهش می دهد.
مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D و لبنیات، ابتدا به بیماری های جسمی و روحی در زنان را کاهش می دهد.
محققان مصرف مواد غذایی لبنی به همراه ویتامین D را برای زنان لازم دانسته و گنجاندن آنها را در رژیم غذایی روزانه تاکید میکنند.
این محققان با بررسی بر روی ۱۰۰ زن دریافتند زنانیکه در رژیم غذایی خود از مواد لبنی استفاده میکنند نسبت به دیگر زنان کمتر به بیماری های جسمی و روحی مبتلا میشوند.