میوه درخت کاج که طعم چرب دارد برای پخت مواد غذایی مختلف در سراسر جهان به کاربرده می شود. ارزش غذایی این میوه که معروف است با افزایش اندازه دانه ها بیشتر می شود. به گزارش سایت «Ask.com» میوه درخت کاج حاوی منیزیم، آهن، فسفر، نیاسین، ویتامین و اسیدآمینه که مورد نیاز بدن است می باشد. در این مطلب به خواص این میوه اشاره خواهیم کرد:
▪ میوه درخت کاج از اشتهای شما می کاهد.
▪ این میوه که حاوی آنتی اکسیدان های متعددی مانند ویتامین EDCBAو لوتئین است سلول ها را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و قدرت بینایی را بهبود می بخشد.
▪ فیبر موجود در آن باعث تمیز شدن دیواره روده ها می شود و یبوست و مسمومیت را بهبود می بخشد.
▪ ویتامین Kموجود در آن نقش مهمی در لخته شدن خون دارد و مانع گرفتگی عضلات در دوران پریود می شود.
▪ این میوه که بالاترین تراکم اسید اولئیک (Oleic acid) را دارد تری گلیسیریدهای مضر را از بین می برد و در نتیجه به عملکرد کبد کمک می کند.
▪ منیزیم در این میوه با بهبود بخشیدن به قدرت جذب کلسیم در بدن باعث استحکام استخوان و دندان ها می شود.
▪ منیزیم و پتاسیم در میوه کاج در حفظ سلامت قلب و فشار خون مفید است.
▪ با کاهش کلسترول و محافظت از سرخ رگ ها مانع حمله قلبی می شود.
▪ این میوه که تنها منبع اسید پینولئیک (Pinoleic acid) است با تحریک هورمون ها، برای از بین بردن اشتها به کار میرود.