کاهش احتمال سکته با مصرف منابع غنی از منیزیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79374
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    منیزیم از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند. نتایج پژوهش محققان دانشگاه هاروارد که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید نشان می‌دهد که میزان بالای منیزیم در بدن خطر بیماری‌های قلبی و قلبی عروقی به ویژه بیماری ایسکمیک قلبی را کاهش می‌دهد. این بیماری یک بیماری قلبی است که به دلیل گرفته شدن عروق کورونری بروز می‌کند. این مشکل خود را با آنژین سینه یا انفارکتوس میوکارد نشان می‌دهد. متاسفانه در بیش‌تر کشورها بیماری‌های قلبی و عروقی دلیل بیشتر مرگ و میر افراد است.
    محققان آمریکایی حدود 16 پژوهش انجام شده روی منیزیم و بیماری‌های قلبی عروقی را مورد بررسی قرار دادند. در این پژوهش‌ها بیش از 310000 نفر حضور داشتند که حدود 12000 نفر از یک بیماری قلبی عروقی و 7500 نفر از بیماری ایسکمیک قلب رنج می‌برده‌اند.
    محققان مشاهده کردند افزایش جذب منیزیم باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. دقیق‌تر این که هر افزایش 200 میلی‌گرمی این ماده‌ی معدنی خطر بیماری ایسکمیک قلب را به میزان 22 درصد کاهش می‌دهد.

    باید بدانید که منیزیم به عنوان یک ماده‌ی معدنی به خصوص در استخوان‌ها و سلول‌ها وجود دارد. این ماده‌ی معدنی در تثبیت کلسیم و همچنین بیش‌تر عملکردهای آنزیمی بدن شرکت دارد. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از منیزیم احتمال ابتلا به بیماری فشار خون بالا را نیز کاهش می‌دهد.

    میزان منیزم مورد نیاز بدن را 300 میلی گرم در روز تخمین زده‌اند. سبزیجات سبز، غلات کامل، میوه‌های تازه و خشک، شکلات و حبوبات سرشار از منیزیم می‌باشند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.