کال کباب شمالی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77878
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مواد لازم
    بادنجان درشت……….. 4 عدد
    آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار………. نیم فنجان
    سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ………… 1 قاشق غذاخورى
    سیر………. نیم بوته
    نمك و فلفل………. به اندازه كافى
    مغز گردوى ساییده شده……….. 75 گرم
    دستور تهیه
    1.بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
    2.بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید.
    3.سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید
    4.بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.