کاتیمبیروادی(هندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75259
    s.samadi
    مشارکت کننده

    کاتیمبیروادی درواقع یک نوع خوراک شبیه به خاگینه است که اول با بخار پخته میشه و بعد درروغن سرخ میشه.
    کاتیمبیر در زبان هندی به معنای برگ گشنیزه.میشه این خوراک رو توی مایکروفر گذاشت یا بخارپزکرد.
    مواد لازم:
    ارد نخود یک پیمانه
    گشنیز خردشده دوپیمانه
    سس سیروزنجبیل 1/2قاشق غذاخوری
    فلفل سبز کاملا خردشده یک عدد
    زردچوبه 1/4قاشق غذاخوری
    پودرفلفل قرمز 1/2قاشق غذاخوری
    نمک
    آب
    همه مواد را با کمی اب باهم مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکنواختی بدست بیاد.ظرف مخصوص مایکروفر روکامل چرب کنید و خمیر رو درون ظرف ریخته روش رو با پشت قاشق صاف کنید .درب ظرف رو حتما بزارید.وداخل ماکروفر قرار بدید.
    روی توان 100%به مدت 3-4 دقیقه .با خلال دندان یا چنگال تست کنید.اگه خمیر به چنگال چسبید دودقیقه دیگه هم بهش زمان بدید.اگه ماکروفر در دسترس ندارید میتونید به روش طبخ بن ماری(بخارپز)مواد رو اماده کنید.
    مواد که پخته شد چیزی میشه شبیه به خاگینه.اجازه بدید سرد بشه و بعد برش بزنید.

    این تکه های کاتیمبیروادی رو توی روغن داغ سرخ کرده وبا سس فلفل یا سس نارگیل میل کنید.
    *سس نارگیل از ترکیب 1پیمانه پودر نارگیل، دوقاشق لپه نیم پز و بوداده شده ،یک عدد فلفل سبز،یک بندانگشت زنجبیل تازه)یا یک قاشق مرباخوری پودرآن)وکمی نمک به همراه کمی اب بدست می اید.همه مواد را با هم میکس کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.