مواد لازم برای 4 نفر
آب : دو پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
آب لیموی تازه : 3- 2 عدد لیمو
سیب : دو عدد ترد و خوش طعم
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را بجوشانید، سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
سیبها را روی یک سطح صاف قرار داده و با استفاده از نوک یک چاقوی تیز، سر و ته آنها را درآورید.
سیبها را به صورت افقی روی سطح قرار دهید و تا حد امکان آنها را به صورت نازک ببرید.
همانطور که هر قطعه را نازک میبرید، تخمهای آنها را نیز جدا کنید و روی آنها آب لیمو بپاشید.
سپس آنها را درون شربتی که تهیه کردهاید به مدت 3- 2 ساعت یا طی شب، قرار دهید.
فر را از قبل روی حرارت 200 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیبها را از درون شربت بیرون آورده و آنها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به صورت یک لایه روی کاغذ مخصوص پخت در سینی فر بچینید.
نکته: در این قسمت برای این که به هنگام پخت، کاغذ پخت روی سیبها تا نخورده و برنگردد بهتر است روی سر و ته کاغذ را یک وسیله سنگین مانند قاشق قرار دهید.
سیبها را تا زمانی که ترد شده (حدود یک ساعت) درون فر حرارت