1- به جاي سيبزميني سرخشده، سيبزميني تنوري سفارش دهيد؛ به اين ترتيب احتمال دريافت اسيدهاي چرب ترانس به حداقل ميرسد و البته ميزان کالري آن نيز به ميزان قابل ملاحظهاي کمتر خواهد شد.
2. به جاي غذاهايي که در آنها انواع فراوردههاي گوشتي به کار رفته، غذاهايي را سفارش دهيد که در آنها گوشت سفيد (اعم از فيله ماهي يا مرغ) به کار رفته است؛ بهطور مثال به جاي پيتزاي مخلوط بهتر است پيتزاي مرغ يا چيکن سفارش دهيد. در خانه نيز ميتوانيد به جاي ساندويچ کالباس، ساندويچ فيله مرغ تهيه کنيد.
3. به جاي نان ساندويچي تهيهشده با آرد سفيد از نانهاي کامل براي تهيه ساندويچهايتان استفاده کنيد تا به مقدار کافي فيبر نيز دريافت کرده باشيد.
4. براي کاهش ميزان کالري دريافتي حاصل از خوردن فستفودها تا جايي که هماهنگي طعم ومزه غذا اجازه ميدهد، بهتر است به جاي سس مايونز از سس گوجهفرنگي استفاده کنيد.
5. به جاي سفارش دادن نوشابههاي گازدار، آبميوههاي طبيعي سفارش دهيد تا به اين ترتيب مقداري آنتياکسيدان نيز با خوردن آبميوه دريافت كنيد و کالري کمتري در مقايسه با نوشابهها به بدنتان برسد.
6. به جاي خيارشور، ميتوانيد تقاضا کنيد از انواع سبزيهاي تازه مانند تکههاي کلم بروکلي، حلقههاي گوجهفرنگي، فلفل دلمهاي و قارچ در ساندويچتان گنجانده شود تا ارزش غذايي ساندويچتان بيشتر شود.[/align]