پیاز را به صورت خام یا پخته میتوانید مصرف کنید ولی یادتان باشد که پیاز خام آنتیاکسیدانهای بیشتری دارد. البته پخت و پز میزان آنتیاکسیدانهای این ماده غذایی را فقط کمی کاهش میدهد.
توصیه میکنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی معجزه نمیکند. زمانی خواص این ماده غذایی بیشتر میشود که تغذیه سالم و متنوع حاوی انواع میوه و سبزیهای سرشار از آنتی اکسیدان داشته باشید.
در بیشتر غذاها میتوانید از پیاز برای گرفتن بوی زحم استفاده کنید اما اگر میخواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر هم علاقهای به پیاز پخته ندارید، میتوانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده کنید.