چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77093
    zghasemi
    مشارکت کننده

    پیاز را به صورت خام یا پخته می‌توانید مصرف کنید ولی یادتان باشد که پیاز خام آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارد. البته پخت و پز میزان آنتی‌اکسیدان‌های این ماده غذایی را فقط کمی کاهش می‌دهد.

    توصیه می‌کنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند. زمانی خواص این ماده غذایی بیشتر می‌شود که تغذیه سالم و متنوع حاوی انواع میوه و سبزی‌های سرشار از آنتی اکسیدان داشته باشید.

    در بیشتر غذاها می‌توانید از پیاز برای گرفتن بوی زحم استفاده کنید اما اگر می‌خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر هم علاقه‌ای به پیاز پخته ندارید، می‌توانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده کنید.

    #100654
    s.samadi
    مشارکت کننده

    خوب پس ما ایرانی ها باید خیلی سالم باشیم چون تو تمام غذا هامون پیاز داریم

    #100658
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته زیاد هستند افرادی که پیاز را از غذایشان جدا می کنند و اینکه با اون همه تفت دادن و پختنی که در غذاهای ایرانی داریم نمیدونم واقعا چیزی از آنتی اکسیدان های پیاز باقی می ماند و یا نه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.