•مصرف آجيل و دانههاي روغني در افزايش وزن موثر است.
•دررژيمهاي چاقي بايد مصرف چربي و موادغذايي پركالري افزايش يابد.
•بر اين اساس، از مصرف غذاهاي آب پز و كبابي دررژيمهاي چاقي بايد تا حدممكن پرهيز شود.
•پخت غذا بهصورت آب پز سبب انتقال چربي وديگرمواد موردنياز بدن، به آب غذا شده و مانع رسيدن آن به بدن ميشود.
•افراد لاغر درطول رژيم غذايي بايد ديرتر شام خوردهو نيز زودتر به رختخواب بروند.
•افرادلاغر در رژيمهاي غذايي چاقي بايد مايعات را در آخر وعدهغذايي استفادهكرده و از مصرف آن قبل از غذا و در حين وعده غذايي به دليل پرشدن حجم معده، پرهيز كنند.
•مصرف سالاد و سوپ هم بايدپس ازوعدهاصلي غذايي مصرف شود.
•در رژيمهاي چاقي، صبحانهنيزبايد ديرتر ازوقت معمول و حداقل با رعايت فاصله زماني دو ساعت پس از بيدار شدن، خورده شود.
•در رژيمهاي چاقي، توصيه نميشود كه فرد فقط بخورد زيرا خوردن مهم نيست بلكه داشتن يك برنامه صحيح غذايي، رعايت فواصل غذايي و فواصل خواب و غذا از اهميت بيشتري برخوردار است.
•قبل از شروع رژيم چاقي انجام آزمايش خون براي اطمينان از سلامت فرد اولين گام محسوب ميشود چرا كه لاغري در برخي موارد ميتواند ريشه در ابتلاي فرد بهبرخي بيماريها همچون پركاري غدهتيروئيد داشته باشد.
•رژيم چاقي نبايد به صورت عادات غذايي در فرد باقي بماند بلكه پس از رسيدن به وزن ايدهآل بايد قطع شود، زيرا مصرف غذاهاي پركالري از جمله غذاهاي پرچرب در درازمدت ممكن است عوارضي را براي فرد به دنبال داشته باشد.