یک متخصص تغذیه عنوان کرد: یکی از مشکلات روزه داران کاهش آب بدن آن هاست.
دکتر محمد صدرا مقیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: در این شرایط رژیم غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است. مقیمی تصریح کرد: برخی افراد در فاصله افطار تا سحر مایعات زیادی می نوشند تا از تشنگی خود در طول ساعات روزه داری جلوگیری کنند این در حالی است که آب زیاد دفع می شود. وی افزود: به منظور تامین آب کافی هنگام روزه داری لازم است موادی مصرف کنیم که به حفظ آب در بدن کمک کند. بنابراین روزه داران می توانند از میوه و سبزی استفاده کنند. مقیمی خاطر نشان کرد: چرا که میوه ها و سبزی های تازه، آب فراوانی دارند و به مرور جذب بدن می شوند . بنابراین میزان تشنگی را در ساعات روزه داری کاهش می دهند.