– از آنجايي که کپکها قادرند در نان ريشهدار شده و در بافت نان فرو روند، بسيار خطرناکتر هستند، بنابراين زماني که نانها لايه لايه روي هم قرار گرفتهاند و يکي از لايهها کپک زده است، بايد تمام نانها دور ريخته شوند، زيرا کپک به قسمتهاي ديگر هم نفوذ کرده است.
– پيش از سرد شدن کامل نانها، نبايد آنها را روي هم بچينيد، زيرا حرارت نان موجب کپکزدگي زودرس ميشود.
– انباشته شدن نان داغ پيش از سرد شدن موجب تغيير حالت ظاهري، بيات شدن زودرس، تسريع در کپکزدگي و بيماريهاي گوارشي ميشود.
– براي جلوگيري از کپک زدن نان بايد آنها را در پلاستيکهاي دربسته و در فريزر نگهداري کنيد. حتي يخچال موجب بيات شدن و کپک زدن نان ميشود.
– پيچيدن نان در پارچههاي سفيد و بيرنگ بهتر از سفرههاي پلاستيکي است، زيرا رطوبت در پارچه وجود ندارد و ماندگاري نان بيشتر ميشود.