-
نویسندهنوشتهها
-
۴ مرداد، ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۳ #90380m.adibianمشارکت کننده
براي طعم دادن به سالاد از چاشنی هايی مانند آبلیمو، سرکه و روغن زيتون به
عنوان سس سالاد استفاده کنید و از مصرف سس هاي چرب مانند مايونز تا حد ممکن اجتناب کنید.
– براي پخت غذا، می توانید روغن زيتون و ساير روغن هاي مايع خوراکی را به جاي روغن هاي حیوانی يا روغن هاي جامد استفاده کنید.
– از روغن مايع روغن زيتون براي مصارف پخت و پز و سالاد و از روغن مخصوص سرخ کردنی براي مصارف سرخ کردن استفاده کنید.
– روغن مايع مخصوص سرخ کردنی در مقابل حرارت پايدار است. اما اين موضوع بدان
معنی نیست که از اين نوع روغن چندين بار می توان براي سرخ کردن استفاده کرد. از
– روغن مخصوص سرخ کردنی حداکثر 2 تا 3 بار آن هم نه با فاصله طولانی بلکه در طول يک روز می توان استفاده کرد و پس از آن بايد روغن را دور ريخت.
– روغن جامد هیدروژنه حاوي چربی اشباع و اسیدهاي چرب ترانس )يک نوع چربی مضر( است که خطر ابتلا به بیماريهاي قلبی – عروقی و سرطان را افزايش می دهد.
– شیر و لبنیات را از نوع کم چرب مصرف کنید.
– در صورت مصرف انواع گوشت سفید يا قرمز تمام چربی هاي قابل رويت آن را قبل
از طبخ جدا کنید و دور بريزيد.
– چربی گوشت پخته را دور بريزيد.
– براي کم کردن چربی موجود در غذا، به جاي گوشت، می توانید به آن مقداري
پروتئین گیاهی مانند حبوبات اضافه کنید.
– از مصرف چیپس و سیب زمینی سرخ کرده خودداري کنید و سیب زمینی را به صورت پخته، آب پز و يا تنوري مصرف کنید.
– براي پختن غذاها بیشتر از روش هاي بخارپز و آب پز کردن به جاي سرخ کردن استفاده کنید.
– تا حد امکان از ظروف نچسب براي طبخ غذا استفاده کنید. تا روغن کمتري استفاده کنید.
حداکثر هفته اي سه عدد تخم مرغ بصورت کامل يا استفاده شده در کوکو و شامی بخوريد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.